JIJ A4WebDemo

Welkom op onze website

Samen met je kind heten we je van harte welkom op de website van De Klimop. We danken je voor het vertrouwen dat je in deze school stelt en nemen je graag mee op reis doorheen een boeiend schoolleven.

Deze webstek is je wegwijzer. Je vindt er heel wat info terug over de kleuterschool en de lagere school. Zo krijg je al een beeld van wie we zijn. Wil jij weten wat ons onderwijs zo anders, zo bijzonder, zo rijk … maakt? Of ben je benieuwd om te zien hoe en waarom onze leerkrachten de betrokkenheid van de kinderen zo optimaal mogelijk maken? Het schoolteam maakt je graag wegwijs!Onze school

 

Elke dag opnieuw staat het dynamisch schoolteam klaar om je kind een school aan te bieden, een laboratorium waar ze kunnen proeven van samen leren, samen werken, samen spelen, samen sporten, samen zijn, kortom : waar ze de smaak van het samen leven te pakken krijgen. We streven ernaar om een school te zijn waar kinderen het leren ‘aangenaam en aantrekkelijk’ vinden, een haven waar kinderen zich ‘thuis’ voelen.

Snel contact

  •  +32 3 770 65 61
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Free Joomla! templates by Engine Templates