Antipestbeleid

 • ONZE VISIETEKST

  Icon 07
   
  De school is dé plek waar kinderen hun talenten ontdekken en ontwikkelen. Dat kan alleen als kinderen zich daar veilig voelen. Op onze school staat sociale veiligheid hoog op de agenda en spannen directie en leerkrachten zich dagelijks in om kinderen een veilige plek te bieden. Duidelijk moet zijn dat pesten voor ons onacceptabel is, ongeacht de situatie. Als school hebben we nagedacht over wat een antipestbeleid voor ons betekent.
   
  Klik op de foto of klik op deze link om onze visietekst te lezen.
 • BLADWIJZER VOOR DE OUDERS

  Icon 07

  Machteloos, boos, schuldig en verdrietig... Het zijn maar enkele gevoelens die je als ouder door het lijf gieren wanneer je het vermoeden hebt dat je kind gepest wordt. Maar hoe reageer je als ouder wanneer het jouw kind overkomt? Moet je de pesters zelf aanpakken of hou je je erbuiten? Hoe ga je hier met je kind mee om?
   
  Op basis van onze visietekst hebben wij op school enkeletips gebundeld in een bladwijzer. Er staat duidelijk in beschreven wat wij van jullie  verwachten en wat wij op schoolniveau ondernemen om jouw kind te helpen. Klik op de foto of klik op deze link om de bladwijzer te openen.
 • BLADWIJZER VOOR ONZE LEERLINGEN

  Icon 07

  Wat vervelend dat je wordt gepest! :( Dat wil niemand... Het is goed te om te weten dat het pesten kan stoppen en dat jij ook zélf iets tegen het pesten kunt doen. Bekijk de tips in deze bladwijzer! Klik op de foto of klik op deze link om de bladwijzer te openen.

София Дървен материал цени

София Дъски цена