En de winnaar is...

klas 1a van De Klimop!

Ja hoor! We wonnen de droombieb-wedstrijd! Vorige week ontving ik een bon twv 500 euro (!) van uitgeverij Die Keure.

Met deze bon kan ik meubels ea aankopen bij Ikea en zo kunnen we dan onze droombieb nabouwen. Een droom die waarheid wordt! 

Daarnaast ontvingen we ook een boekenpakket van maar liefst 72 boekjes! Super hé! De foto's van onze prijzen staan in het fotoboek.

Bedankt aan allen die op ons ontwerp stemden!

Handige Harry's mogen zich steeds melden bij de juf, want na het shoppen bij Ikea komt het monteren...

nieuwe foto's

De foto's van maart staan al een poosje online, nu heb ik ook april en mei toegevoegd. De foto's van mei worden nog verder aangevuld want we hebben nog vele plannen (oa sportdag en school'reis').

In maart organiseerden onze kindjes zelf een spelnamiddag voor de andere kinderen van de lagere school. Ze deden dat super! De opbrengst was voor Broederlijk Delen. We werkten in de klas rond sprookjes, een thema waar we af en toe eens mochten wegdromen. We deden mee met de actie van Bednet en kwamen een dagje in onze pyjama naar school. In de klas vertelde de juf over Bednet en puzzelden we het logo terug ineen. Tenslotte vierden we in maart ook de verjaardag van Mol en Beer, een leuk letterfeest waarbij ook de kinderen van de derde kleuterklas aanwezig waren.

OP 10 mei vierden 7 kindjes uit onze klas hun eerste communie. Ze deden het super! Proficiat!

Na het lange weekend zat de juf achteraan in de klas en kregen onze kapoenen les van juf Eline (stagiaire). Samen leerden ze over de lente. We speelden ook rekenspelletjes met de kinderen van de derde kleuterklas.

Binnenkort gaan we op sportdag en blijven we slapen op school. Een beetje spannend!

groetjes, juf Katrien

stem op ons!

Wij nemen deel aan een wedstrijd van Die Keure waar we onze eigen droombieb (klasbieb) mogen ontwerpen. Onze kapoenen gingen enthousiast aan de slag. Na een brainstorm werkten we ons project uit in kleine groepjes. En we mogen trots zijn op onszelf! Het resultaat is echt wel mooi: een gezellige klasbieb om weg te dromen in een verhaal.

We willen natuurlijk dolgraag winnen en daarvoor hebben we jullie hulp nodig.

Ga naar www.pinterest.com/diekeure/mijn-droombieb en pin onze klas.

(via het icoontje ons ontwerp bewaren in een persoonlijke map)

Vraag gerust aan je vrienden, buren en familie om ook een kijkje te nemen en ons te pinnen!

Wij dromen stiekem al van een uitstapje naar Ikea. Alvast bedankt!

februari 2018

Februari werd een feestmaand, samen werkten we rond carnaval en we leefden ons dan ook eens goed uit de laatste dag voor de vakantie. De foto's staan in het fotoboek.

 

lichtmis

Vrijdag 2 februari vieren we het feest van Lichtmis. Op woensdag 31 januari knutselden we samen met de kinderen van de derde kleuterklas. We maakten lamphoudertjes en sommigen hadden nog tijd over om een pannenkoek te maken met speeldeeg. Want ja... wie aan Lichtmis denkt, denkt aan pannenkoeken. 'Er is geen vrouwke zo arm of ze maakt haar panneke warm!' Na het knutselen hadden we dan ook allemaal een pannenkoek verdiend, hmmm! We zongen ook samen liedjes over licht. 

Vrijdag volgt er nog een viering in de eetzaal waarbij we samen luisteren naar het verhaal van de kleine Jezus bij Simeon in de tempel.

София Дървен материал цени

София Дъски цена