Strapdag

Hallo iedereen

 

De kerndoelstelling van de STRAPDAG is het aanmoedigen van scholen, kinderen en ouders om zich duurzaam en veilig naar school te verplaatsen. Duurzame mobiliteit in het woon-schoolverkeer verdient permanente aandacht!

 

Ook onze school doet mee aan dit project. Op vrijdag 22 september kwamen alle kinderen te voet, met de fiets, de step, ... naar school. En niet te vergeten... ze droegen allemaal hun fluohesje.

In de namiddag speelden we met de hele school een spel waarbij de leerlingen samen moesten werken om een toffe prijs te winnen. Benieuwd hoe het gegaan is? Kijk dan zeker in ons fotoboek!

 

Groetjes

Multiculturele dag!

Hallo iedereen

 

Op vrijdag 15 september werd het thema van dit jaar "De wereld in De Klimop" nog eens extra in de kijker gezet. Iedereen bracht iets mee dat typisch was aan een bepaald land. Zo werd de hele school toch een beetje kleurrijker!

Ook de leerlingen van de derde graad zetten hun beste beentje voor. Elk continent kwam aan bod! Benieuwd hoe we eruit zagen? Neem dan zeker een kijkje in het fotoboek.

 

Groetjes

juf Lindsay

Welkom in de derde graad!

Hallo iedereen

 

De eerste schooldag is alvast van start gegaan. Wat enkele dagen geleden nog een stil lokaal was, is nu een lokaal vol toffe en mooie persoonlijkheden. Ieder kind is speciaal, ieder kind is mooi, ieder kind is anders,... en toch zijn we allemaal gelijk. Wij zijn er klaar voor!

 

Op onze klaspagina houden we jullie op de hoogte van alle toffe gebeurtenissen op school en in de klas. Neem dus ook zeker af en toe een kijkje in ons fotoboek.

 

Vele groetjes

juf Lindsay

 

София Дървен материал цени

София Дъски цена