De rustklas

 

Je peuter is net gestart in de peuterklas. Een hele ervaring voor een jong kind... De hele dag door ontdekken en experimenteren. Voor heel wat kinderen is de start van hun schoolcarrière erg vermoeiend. Onze school biedt voor deze peuters de ideale oplossing.

Na de maaltijd hebben de peuters de kans om in de rustklas even te rusten, te slapen, op adem te komen, om rustig alle indrukken te verwerken. We willen geborgenheid schenken aan de kinderen die het nodig hebben, om de overstap van thuis naar school minder groot te maken.

De rustklas is ingericht in een verduisterde klas, waar elk kind zijn kastje heeft met daarin een tutje, knuffel en eventueel pampers .

De kinderverzorgster blijft bij de peuters in de rustklas en wekt de kinderen tijdig (+-13.15). Zodat zij opnieuw in de namiddag aan het complete klasgebeuren kunnen deelnemen.

De rustklas is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Voor dit gebruik wordt een kleine vergoeding aangerekend die maandelijks op de leerlingenrekening komt.

Alvast welkom!

Onze school

 

Elke dag opnieuw staat het dynamisch schoolteam klaar om je kind een school aan te bieden, een laboratorium waar ze kunnen proeven van samen leren, samen werken, samen spelen, samen sporten, samen zijn, kortom : waar ze de smaak van het samen leven te pakken krijgen. We streven ernaar om een school te zijn waar kinderen het leren ‘aangenaam en aantrekkelijk’ vinden, een haven waar kinderen zich ‘thuis’ voelen.

Snel contact

  •  +32 3 770 65 61
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Free Joomla! templates by Engine Templates