Oog voor lekkers

 

Oog voor lekkers is het bekende fruitproject voor scholen. Samen met Slurp en Slice zet heel Vlaanderen zijn tanden in de bekende fruitactie. Onze ouderraad voorziet de kinderen al enkele jaren van heerlijk vers en sappig fruit op woensdag. Behalve vruchten van eigen bodem en bekende uitheemse fruitsoorten, zitten er ook minder bekende vruchten in het wekelijkse aanbod. Het smaakpalet van je kind kan hierdoor enkel verbreden! 

Het doel?

Kinderen en jongeren meer groenten en fruit te doen eten. Want nog te weinig kinderen eten voldoende groenten en fruit.
De gemiddelde fruitconsumptie daalt zelfs. Op korte termijn voorkom je overgewicht door genoeg fruit te eten. Op lange termijn heb je daarmee minder kans op welvaartziekten zoals hart- en vaatziekten.

Onze school

 

Elke dag opnieuw staat het dynamisch schoolteam klaar om je kind een school aan te bieden, een laboratorium waar ze kunnen proeven van samen leren, samen werken, samen spelen, samen sporten, samen zijn, kortom : waar ze de smaak van het samen leven te pakken krijgen. We streven ernaar om een school te zijn waar kinderen het leren ‘aangenaam en aantrekkelijk’ vinden, een haven waar kinderen zich ‘thuis’ voelen.

Snel contact

  •  +32 3 770 65 61
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Free Joomla! templates by Engine Templates