De schoolraad

 

Wat is een schoolraad?

Het is een verplichte adviesraad waarin leerkrachten, ouders, vertegenwoordigers van de lokale gemeenschap, afgevaardigde van het schoolbestuur samenzitten. De schoolraad heeft een mandaat van 4 jaar. Om de vier jaar worden de leden voor de schoolraad verkozen onder de personeelsleden, ouders en de plaatselijke gemeenschap. Ook de directeur en de afgevaardigde van het schoolbestuur zitten met raadgevende stem in de schoolraad; zij geven informatie aan de leden van de schoolraad.  Meer info vind je in het kiesreglement.

 

Wat doet een schoolraad?

Op regelmatige basis vergadert de schoolraad om advies uit te brengen over de algemene organisatie en de werking van de school. Zij bespreken onderwerpen die deel uitmaken van het schoolleven.

 

Wie zijn de leden van de schoolraad?

De actuele lijst van leden vindt u terug in onze informatiebrochure. Je kan met al je vragen, suggesties en opmerkingen bij hen terecht.

Onze school

 

Elke dag opnieuw staat het dynamisch schoolteam klaar om je kind een school aan te bieden, een laboratorium waar ze kunnen proeven van samen leren, samen werken, samen spelen, samen sporten, samen zijn, kortom : waar ze de smaak van het samen leven te pakken krijgen. We streven ernaar om een school te zijn waar kinderen het leren ‘aangenaam en aantrekkelijk’ vinden, een haven waar kinderen zich ‘thuis’ voelen.

Snel contact

  •  +32 3 770 65 61
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Free Joomla! templates by Engine Templates